Termeni si conditii

BELLE-ARTE

Povestea incepe in anul 2000, cand infiintatorul firmei a realizat si vandut primele perechi de pantofi.

Mica afacere CONFORT s-a transformat in timp, dintr-un atelier ce producea manual incaltaminte pentru femei, intr-o adevarata fabrica care poarta numele brand-ului BELLE-ARTE.

Incaltamintea pentru femei a revolutionat cu adevarat Belle-Arte, pozitionand-o in randul producatorilor de incaltaminte de calitate din Romania.

Atuurile sunt calitatea pielii utilizate, dar si a talpii, a captuselii si a accesoriilor, dublata de profesionalismul echipei de creatie si de priceperea angajatilor, dar si de nivelul inalt de tehnologizare al fabricii.

Cumparatorii trebuie sa stie ca incaltamintea, gentile si accesoriile au cel mai bun raport calitate-pret din piata de profil, noile colectii oferind clientilor produse rafinate care le definesc personalitatea.

Incaltaminteagentile si accesoriile pot fi achizitionate online, pe www.belle-arte.ro.


Schimbarea produselor si/sau a marimilor

In cazul in care doriti sa schimbati marimea produsului achizitionat sau sa-l inlocuiti cu un alt produs, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii acestuia, aveti posibilitatea sa comunicati acest fapt prin e-mail sau telefonic, la numarul de telefon 0759.505.744 sau la adresa de e-mail retur@belle-arte.ro.


Transportul este gratuit in cazul:

- schimbarii marimii (colet la schimb);

- schimbarii produsului cu alt produs (colet la schimb si achitare/restituire diferenta de pret, daca este cazul).


IMPORTANT!

Daca pentru o comanda se vor solicita doua sau mai multe schimburi, incepand cu cel de-al doilea schimb, cheltuielile de transport vor fi suportate de cumparator.


Returul produselor (Dreptul de reziliere a contractului)

Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract, prin precizarea motivelor, in decurs de maxim 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a intrat in posesia fizica a produselor. Cererea de retragere va produce efecte doar daca produsele vor fi returnate vanzatorului inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de catre cumparator, in starea in care au fost livrate, fara a prezenta urme de folosire si daca nu sunt deteriorate ca urmare a culpei clientului.

Produsele returnate ca urmare a exercitarii dreptului de retragere din contract.

Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar in contul indicat de client in e-mail sau telefonic, in 14 zile lucratoare de la data primirii produselor returnate, numai dupa verificarea prealabila a acestora. Cheltuielie de transport vor fi suportate de catre cumparator, cu exceptia produselor care prezinta defect de fabricatie asa cum este definit de legislatia in vigoare.